jueves, 26 de enero de 2012

Manifestació 26 de gener

Com alumnes ens manifestem en contra de les retallades i impagaments, ja que aquests estan afectant considerablement el nostre dret a rebre una educació digna, tal com promulga la nostra Constitució. L'educació és un dels pilars bàsics de l'Estat de Benestar.

Els nostres dirigents han contret una sèrie de deutes als que ara no poden fer front, per la qual cosa ens preguntem: "Realment era tan necessari un aeroport sense avions, un circuit de fórmula 1, una competició marítima d'alt rang, entre altres luxes que han netejat les arques de la nostra comunitat? Senyors mandataris, no hauria estat millor utilitzar els seus recursos a pagar els seus deutes i garantir una educació digna, ja que és una cosa que sí que utilitzem tots els ciutadans de la nostra comunitat i no només els privilegiats que poden accedir-hi, com succeeix amb la resta d'instal·lacions en les que vostès han malgastat els seus diners?.

¡¡¡No estem disposats a rendir-nos davant les seves incompetències, de manera que posarem tots els mitjans al nostre abast per lluitar contra la situació a la qual vostès ens han abocat!

Unim esforços!
Organitzem la resposta!
Recuperem el que és nostre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario