jueves, 23 de febrero de 2012

29 F - VAGA GENERAL D'ESTUDIANTS


29 de febrer, NINGÚ A LES AULES, TOTS ALS CARRERS!
MOBILITZA'T PER LA PÚBLICA
Vaga General d'Estudiants per exigir una educació pública i de qualitat.
Les retallades als sectors públics, l'augment de taxes, la disminució de beques, la incertesa del nostre futur laboral, l'exigència d'una educació en valencià, l'aplicació de l'Estratègia Universitària 2015, impagament de la Generalitat a universitats i instituts, la repressió policial per les protestes estudiantils, etc, són tan sols unes poques de les moltes raons que tenim els i les estudiants per eixir als carrer a defensar l'educació pública.
Tan si estudiem als instituts com si ho fem a les universitats, aquest és el moment d'eixir als carrers per cridar ben fort que JA EN TENIM PROU.
Un sistema educatiu fort és l’eina que permet formar-nos intel•lectualment i com a persones. NO ESTEM DISPOSATS a perdre el valor i pilar fonamental de la nostra societat, ni permetre ni un segon més les nefastes polítiques en matèria d'educació dels governs autonòmic i central. És per això que el Bloc d'Estudiants Agermanats ens sumem a les mobilitzacions del 29F i convoquem a la vaga a tot l'estudiantat valencià.
El 29F els carrers de València tornaran a demostrar que el moviment estudiantil valencià segueix més fort que mai i que la nostra lluita no s’aturarà fins assolir un País Valencià just i lliure.
PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA, UNIÓ I FORÇA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario